Sunday, August 26, 2018

Bedrijfsblindheid en Narco State Nederland ( provocatief)

Wat fijn zo 'n blog, waarbij ik mijn ei kwijt kan.
Vandaag weer een en ander.

Morgen 30 km lopend langs het meer van Geneve
( Lac Leman ) Heerlijk vooruitzicht


L'art brut  ( variant Melkmeisje Vermeer )
Museum Lausanne
Vandaag was ik in het ziekenhuis in Lausanne, Waarschijnlijk een tekenbeet. ( Lyme ). De schrik van vele wandelaars. Plek op mijn wang met rode kring. Na lang wachten 10 daagse kuur gekregen Doxycycline. De komende 10 dagen dien ik rekening te houden met vermoeidheid en vertraging.
Dat worden spannende dagen.

Daarna vanuit de Auberge de la Jeunesse ( ik blijf maar jong zijn ) naar het museum van l' Art Brut geweest. Indrukwekkend. Dit zijn onbekende kunstenaars, die de meest ongelooflijke dingen gemaakt hebben en verder voornamelijk in een Psychiatrische instelling verbleven, omdat ze een verknipte jeugd hebben gehad. Kunst maken was hun enige manier om zich te uiten.
Een soort Vincent van Gogh 's is het kwadraat,
De Franse Kunstenaar Jean Dubuffet heeft deze kunst verzameld en gedoneerd aan de stad Lausanne.
Vandaar dit museum.

Daarna nog de kathedraal van Lausanne bewonderd. Prachtig gebouwd, dat de reformatie heeft meegemaakt incluis de beeldenstorm.
Daarna is het weer teruggegeven aan de katholieken.  Ik ben dol op beeldentaal.
Het schijnt ,las ik, dat Nederland het Calvinisme dankbaar moet zijn,  want hun arbeidsethos is heel hoog.
Religie met veel regelgeving maakt werkers die zich keurig aan de regels houden. ( Als ze tenminste geen fundamentalist worden )


Portaal Kathedraal Lausanne
Ik las net, dat een kardinaal voorstelt , dat de Paus zijn ontslag in gaat dienen, omdat hij de leugen van priesters, die zich vergrepen aan kinderen heeft toegedekt. Ik geloof het direct.
Het systeem is ziek.
De enige oplossing, die de Paus rest,is dat hij het verplichte celibaat afschaft.


Zwitserland
Het land van het hand geven
Verder ben ik in het land van het hand geven aan de ander. Zwitserland heeft onlangs een aanvraag voor de Zwitserse Nationaliteit afgewezen, omdat de man van het stel geen hand wilde geven aan iemand van het andere geslacht.
Persoonlijk zou ik ook geen goede voetballer in de spits van een goede eredivisieclub opstellen om dezelfde reden. En al die tatoeages dan hoor ik mensen roepen. Ook rampzalig als rolmodel tja.

Ik merk tijdens deze wandeling hoezeer ik geleefd werd door de regels van mijn werk. ( Bedrijfsblind )
In het begin van mijn blogs maakte ik nog de fout om te specifiek mijn werk te benoemen. Dat doe ik niet meer. Is niet chic ( ik had het geweldig naar mijn zin ) en ook niet slim.
Mijn halve garderobe is niet meer van toepassing. Ik heb me altijd gekleed in dienst van mijn werk.
Op mijn werk zag ik veel religieus aangestuurde kleding.  Ook bij de collegae. Als ik erop terugkijk: onbegrijpelijk.
80 % van de banen accepteren geen traditionele kleding. Slechts " geitenwollen sokken
spiegeleffect " banen in het Welzijn/ Gemeentelijke overheden plus laaggeschoold werk in de schoonmaak en de zorg tolereren deze kleding. Eigenlijk bizar, dat ik jarenlang me ingezet hebt om deze mensen te bemiddelen. Patrick zegt, dat in het bedrijfsleven deze kleding 100 % kansloos is.
Als ik een jonge evt " gescheiden " moeder zou zijn en ik zou mijn kinderen niet naar de kinderopvang willen doen dan zou ik me ook zo gaan kleden. De kans , dat ik door de selectie kom en de baan krijg die ik niet wil , is klein.
Voor dit soort redeneringen was ik " bedrijfsblind ' geworden. Na mijn pensioen in gesprek met veel mensen uit het bedrijfsleven , die aan de knoppen zitten zijn me de ogen/ oren gewassen.
En ik ben  geen racist en nog steeds iemand die gelooft in de multiculturele samenleving links van het midden.
Kleding in relatie met de arbeidsmarkt vanuit geloofsovertuiging gaat er bij mij niet in. Zeker niet als de consequentie handje ophouden is. Volgens mij vindt Allah het belangrijker dat je werkt dan dat je traditioneel gekleed gaat. En als je het leuk vind om na je werk in je blootje te lopen. Prima natuurlijk.
In mijn carriere heb ik nog niemand ontmoet , die de hoofddoek vanuit voortschrijdend inzicht heeft afgedaan. Je kan je als vrouw prima mooi en neutraal kleden. Rolmodellen te over als te goed rondkijkt.
Ik zou het geweldig vinden als dat een nieuwe beweging zou worden.
Merci voor de eerste heldin
Natuurlijk zijn er meer uiterlijke bijna blokkades. Piercings en tatoeages. Goed om ook die even te noemen. En dan heb je ook nog discriminatie op de arbeidsmarkt. Ik denk, dat een goede presentatie discriminatie zal doen afnemen en helaas ook andersom.

De afgelopen dagen las ik over Narco State Nederland.
Verbaasd me niets. Aan het eind van de 19e en het begin van de 20ste eeuw was Nederland
wereldwijd ! nummer 1 als producent van cocaine en opium vanuit Nederlands Indie. De Nederlandse Handels Maatschappij is er groot mee geworden. ( en de Oranje 's rijk ) 
Je kan het zo googelen als je dit stukje verborgen geschiedenis van Nederland wil weten.
Zelf heb ik jarenlang in de verslavingszorg gewerkt. Ik heb ook wel een jointje gerookt en meer dan dat.
Wat ik nou niet begrijp, is dat we zo blij zijn met medicinale weed en verder niet nadenken.
In mijn vriendenkring heb ik mensen met veel pijn ( o.a.  Multiple Sclerose ) waarbij niets anders helpt dan weed.
Kortom de hedendaagse weed ( THC gehalte noemen we dat ) is extreem sterk.
Wat voor effect dat heeft op de hersenen van gezonde mensen en puberbreinen laat zich raden.
( Als het zo sterk is , dat het als pijnbestrijding helpt bij mensen die radeloos zijn van de pijn.)
Ik kan me ook daar over opwinden.

Patrick en ik nemen vandaag afscheid van elkaar. We hebben het over bijna alle voor ons belangrijke onderwerpen gehad. Hij heeft me veel geleerd over de relatie tussen geld; macht en seks.
Heeft hij veel ervaring mee opgedaan.
Maar dat is meer iets voor een ander blog.

Eens
Betreffende drugs zijn we het met elkaar eens. Alles vrijgeven en belasting erop heffen en dat geld gebruiken voor PREVENTIE. De winsten vloeien dan voor een groot deel in de staatskas i.p.v. in de zakken van criminelen. Draconische maatregelen inderdaad. Er dient echt iets te gebeuren. Lees de kranten erop na. 

Marihuanaveld in Frankrijk
In mijn jeugd moest je een hectare
hiervan roken om stoned te worden.




















25 comments:

  1. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    ReplyDelete
  2. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    ReplyDelete
  3. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    ReplyDelete
  4. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    ReplyDelete
  5. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    ReplyDelete
  6. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    ReplyDelete
  7. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te bevorderen. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Edward De Niro, ik baseer in Brazilië. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn werk als makelaar en ondernemer. Ik werd geïnitieerd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. De Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mindset heb over het leven, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in de broederschap om hun leven te transformeren net zoals het mijne werd getransformeerd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen raken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote maatschappij van het licht. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in alles wat ze verkiezen te doen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt hen ook alles terug te krijgen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt of steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    ReplyDelete
  8. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te bevorderen. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Edward De Niro, ik baseer in Brazilië. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn werk als makelaar en ondernemer. Ik werd geïnitieerd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. De Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mindset heb over het leven, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in de broederschap om hun leven te transformeren net zoals het mijne werd getransformeerd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen raken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote maatschappij van het licht. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in alles wat ze verkiezen te doen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt hen ook alles terug te krijgen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt of steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    ReplyDelete
  9. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    ReplyDelete
  10. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Boris Peterson, 56 jaar oud, uit Schotland, maar ik woon in België, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    ReplyDelete
  11. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    ReplyDelete
  12. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te bevorderen. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Sam Nicolas, ik woon in Amsterdam. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn baan als een echte aannemer, ondernemer en filantroop. Ik werd geïnitieerd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. De Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mindset heb over het leven, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in de broederschap om hun leven te transformeren net zoals het mijne werd getransformeerd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen raken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote maatschappij van het licht. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in alles wat ze verkiezen te doen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt hen ook alles terug te krijgen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt of steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    ReplyDelete
  13. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    ReplyDelete
  14. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om de gemeenschap van de Verlichte Degenen waar u uw verloren dromen terug te vorderen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis van hun keuze en locatie met investeringen samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN BIJ VERLICHTING.
    1. Beloning contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    ReplyDelete
  15. Hallo, mijn naam is James Walter. Ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de broederschap, maar ik ben verschillende keren opgelicht voordat ik eindelijk online een getuigenis vond. Dus nam ik contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen voordat ik bij de kap kon, maar tot mijn grote verbazing vroeg hij me alleen om het rituele materiaal te kopen dat $ 335 kostte, en in de ondertussen ben ik opgelicht tot $ 5.000 voordat ik contact opnam met mijn jeffery. Wat ik heb gedaan en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik heb in slechts twee maanden tijd al een bedrag van $ 15 miljoen op mijn persoonlijke rekening staan ​​en ik ben ook over de hele wereld bekend om het bedrijf dat de Illuminati mij heeft gegeven. En ik heb ook de kracht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen op mijn rijstrook kunnen zijn om hier hulp te zoeken. Dus wat u nu moet doen, is contact opnemen met de agent en hem laten weten dat u lid wilt worden van de Illuminati. Officieel e-mailadres: greatestilluminati4@gmail.com Wat is de toepassing: 1 (929) 267 3902 PAS OP VOOR OPLICHTERS EN MOET MEER DAN 18 JAAR OUD ZIJN.

    ReplyDelete
  16. DIT IS EEN VERLICHTE OFFICIËLE BOODSCHAP VOOR DE WERELD LET OP: GEEN MENSELIJKE OFFER IS BETROKKEN EN OOK ILLUMINATI VRAAGT NIET OM REGISTRATIEKOSTEN U kunt contact opnemen met de tempelagent via de officiële e-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
    of whatsapp
    Ben je een zakenman, politicus of muzikant? Je wilt rijk, beroemd en machtig zijn in het leven, lid worden van de cultus van de Illuminati-broederschap vandaag en een rijk instantbedrag krijgen. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar u ook kiest om in deze wereld te wonen en zelfs $ 50.000.000 per maand als salaris krijgt ...
    Voordelen voor nieuwe leden die Illuminati-lid worden 1. Een huis in elk land van uw keuze 2. Een nieuwe droomauto ter waarde van $ 500.000, - USD 3. Een kans om de beste rijke mannen ter wereld te ontmoeten
    Je moet ten minste 20 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners E-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
    +2348149171659

    ReplyDelete
  17. Je bent een zakenman, politicus, muziek,
    student en willen
    rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven
    heeft de kracht nodig
    om hun dromen te verwezenlijken. Je kunt hun bereiken
    dromen door een
    lid van de Illuminate. met dat al je
    dromen en
    verlangens van het hart die volledig kunnen worden verwezenlijkt als u
    echt willen. neem contact met mij op whatsaap op +1(516)274-3685 nu.

    ReplyDelete
  18. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE VERLICHTEN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR met een waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  19. erplicht invullen tegen misbruik: twee plus twee in lette

    ReplyDelete
  20. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen terugwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN BIJ VERLICHTING.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van overleg met de 5 beste in de wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  21. Good news to everyone reading this comment. I want to share my testimony on how i belong to the world famous illuminate fraternity society, and how i have become more famous, by acquiring huge wealth, riches and fame. Here is how my life changed. A friend of mine that was very rich, wealthy, famous and successful. On one beautiful day, he said to me that he is going to help me, that he is going to show me the way to be successful in life. So i was very happy, i never knew he was a member of the great illuminate society. So i was initiated to the world famous illuminate society, and few days later, i was awarded a contract worth millions of Dollars. Right now as i speak, in my business i am doing very well, i travel the world on business deals, i am now the one that help people to become a member of illuminate, before life was so hard for me and my family. If you want to belong to us today? Send us an email morganilluminatirich@gmail.com or call +14703335103 and your life will change for good.every new member have benefit of 50 million and a brand new car of your choice, power, famous, influence, high rank,

    ReplyDelete
  22. (CULT OF RIJKDOM EN FAME KHRISNA)
    Je leven veranderen is nooit gemakkelijk, in feite is het soms volkomen pijnlijk, maar niets is pijnlijker dan jezelf jaar na jaar op een plek te zien, zonder noemenswaardige vooruitgang, het is iets om je zorgen over te maken, als je echt verantwoordelijkheid kunt nemen en doe een stap om verder te gaan. U krijgt de controle over uw leven. En ik garandeer je dat je leven er in korte tijd meer anders uit zal zien dan nu.
    Je kunt het grote KHRISNA-orakel raadplegen voor al je spirituele behoeften of je aansluiten bij onze geheime broederschap voor een beter leven. Onze deuren staan ​​altijd open voor wie licht zoekt, Whatsapp +971544105744 of mail khrisnaazureetemple2020@gmail.com

    ReplyDelete
  23. ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
    NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
    Neem contact op met de agente van de templo en via WhatsApp: +1 (307) 3639560

    ¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

    famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

    hoi en obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljoen gratis

    Het leven van een vivir en een este mundo y obtener incluso $

    1.000.000 betalen voor een goede prijs.

    Debe tener al menos 20 jaar geleden van edad antes de poder contactar a nuestros socios
    Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
    Whatsapp: +1 (307) 3639560

    ReplyDelete
  24. Groeten van de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je aan te sluiten bij de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze zich bij de broederschap voegen en ook naar een huis naar keuze en locatie met investeringen en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DEELNEMEN AAN VERLICHTING.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  25. TERVETULOA ILLUMINATI-veljeskunnan organisaatioon.
    Uskon, että meillä kaikilla on unelma, unelma tulla suureksi elämässä, joten monet ihmiset kuolevat tänään saavuttamatta unelmiaan. Joillekin meistä on tarkoitus tulla eri maidemme presidentiksi tai tulla. yksi maailman suurimmista muusikoista, jalkapalloilijoista, poliitikoista, liikemiehistä, koomikoista tai olla auttaja muille tarvitseville ihmisille Huom. vasta rekrytoiduilla jäsenillä on oikeus suuriin etuihin ja palkkioihin. Jos olet todella kiinnostunut liittymään illuminatiin, ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja WhatsApp: +1 (234) 248-7286 TAI +919205107358
    Sähköposti: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ReplyDelete

Roma: "Het Mekka van mijn Jeugd " Laatste blog

Logica: Rome "Het Mekka van mijn jeugd." Het is me aardig gelukt om contact te maken met mijn Katholieke roots en vriend...